Bestemming frankrijk la foret blanche

Overzicht van alle vakantiereizen met als bestemming frankrijk la foret blanche in de komende maand. Blader door het aanbod op onze website!

Vertrekdatum

  • Résidence Castor & Pollux

   Résidence Castor & Pollux

   Wilt u actief genieten in de sneeuw combineren met ontspannen dobberen in het zwembad? Dat kan als u boekt voor Résidence Castor & Pollux. De appartementen zijn verdeeld over 2 gebouwen en liggen op korte afstand van de piste en het centrum van Risoul.
   Aanbieding! € 200.00

   Boeken
   Bekijken
  • Residence Les Chalets de Rennes

   Residence Les Chalets de Rennes

   In Résidence Les Chalets des Rennes verblijft u naast de nieuwe skilift en u kunt bij voldoende sneeuw terug skiën naar uw appartement. Dat klinkt toch heerlijk? De résidence heeft een rustige, maar goede ligging in Vars, ook vlakbij het centrum. De appartementen zijn mooi ingericht.
   Aanbieding! € 235.00

   Boeken
   Bekijken
  • Résidence Luxe Véga

   Résidence Luxe Véga

   Résidence Luxe Véga heeft de piste op slechts 300 meter afstand en ook het centrum ligt op loopafstand. De appartementen zijn comfortabel ingericht en hebben allemaal een balkon, waar het heerlijk bijkomen is van een dag op de piste.
   Aanbieding! € 190.00

   Boeken
   Bekijken
  • Resience Les Myrtilles

   Resience Les Myrtilles

   Volledig gerenoveerde appartementen op slechts 150 meter van de lift en de piste en ook het centrum van Vars is vlakbij. In Residence Myrtilles zit u helemaal goed voor een actieve wintersportvakantie.
   Aanbieding! € 215.00

   Boeken
   Bekijken
  • Résidence Le Pic de Chabrières
   Aanbieding! € 235.00

   Boeken
   Bekijken
  • Résidence Odalys Pra Ste Marie
   Aanbieding! € 225.00

   Boeken
   Bekijken