Bestemming luxemburg

Overzicht van alle vakantiereizen met als bestemming luxemburg in de komende maand. Blader door het aanbod op onze website!

Vertrekdatum

  • Eurocamping Nommerlayen

   Eurocamping Nommerlayen

   Camping Nommerlayen is een fraaie terrassencamping in het hart van de Ardennen. De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen, de vele activiteiten maken deze camping zeer kindvriendelijk. Huur een mountianbike en baan je een weg in het sprookjesachtige natuurgebied. Er zijn diverse routes uitgezet op allerlei niveaus.
   Aanbieding! € 182.00

   Boeken
   Bekijken
  • Val d'Or

   Val d'Or

   Camping Val d'Or in het hart van de Luxemburgse Ardennen is een karaktervolle groene camping. De omgeving kun je het best omschrijven als `een afwisselend landschap` dat ligt bij twee natuurparken en dat betekent dat je vanaf de camping prachtige wandeltochten kunt maken. De camping wordt als het ware doorsneden door het rustig kabbelende riviertje de Clerve, en dan kun je het wel bedenken! De kinderen zijn constant in de weer met schepnetje...
   Aanbieding! € 218.00

   Boeken
   Bekijken
  • Auf Kengert

   Auf Kengert

   Zoek je rust en gezelligheid? Prachtige natuur? Een indoor speeltuin voor de kleintjes en een prachtige moderne speeltuin met uitdagende speeltoestellen aan de rand van de camping? Dan zit je hier goed! En wil je er een dag op uit, denk dan eens aan Luxemburgstad. De stad ligt op ongeveer 20 minuten rijden en is erg de moeite waard. Maar ook Vianden, Echternach, en de Vlindertuin in Grevenmacher zijn een bezoekje meer dan waard.
   Aanbieding! € 164.00

   Boeken
   Bekijken